Stephanie + Marc-Philip

 

 

Stephanie en Marc-Philip wonen op één van de leukste plekken ter wereld! Ze wonen in het kleurrijke Sint-Gillis, Brussel. Op kruipafstand van het hoofdkwartier van Pom-Pon bovendien. Hun gasten kwamen van alle hoeken uit de wereld overgevlogen en werden in de dagen voor het feest getrakteerd op originele uitjes in België en Nederland. Op die manier leerde iedereen elkaar ook al een beetje beter kennen, met als kers op de taart het feest natuurlijk.

 

Stephanie en Marc-Philip zijn heel creatief en kleuren met heel veel plezier een beetje buiten de lijntjes. Ze maakten zelf het ontwerp voor de uitnodigingen en aarzelden niet om met bladgoud een oude foto te lijf te gaan. Het ‘halverwegegoudthema’ hernam ik graag in hun welkomstbord. Dat de jurk niet standaard wit zou worden, was ook al vroeg duidelijk. Voor het concrete ontwerp en de uitvoering werkte Stephanie heel nauw samen met ontwerpster Céline Lellouche. Doorgaans ontwerpt Céline geen trouwjurken maar de uitdaging om een bijzondere jurk voor Stephanie te maken, ging ze met plezier en enthousiasme aan. Een heerlijke portie kleur werd ook toegevoegd met het boeket en de bloemenkroon van Takk by Charis.

 

 

Heel belangrijk voor Stephanie en Marc-Philip was dat het een echte ‘stadstrouw’ zou worden. Zo wandelde iedereen op de dag van het feest vanuit de woonplaats van het koppel naar het prachtige gemeentehuis van Sint-Gillis. Daarna werd er een ommetje gemaakt langs één van de gezelligste kroegen van de stad – La Biche – om dan onder een stralend lentezonnetje richting het feest te gaan in de Marollen.

 

Fotografe Myra ziet haar kans dan natuurlijk schoon en wist het koppel mooi in beeld te brengen op plekken… waar ik tot voor kort de charme nog niet van in zag. Sindsdien vind ik het niet meer dan logisch om een trouwfoto te laten nemen bij de groenteboer op de hoek, de slager, de bakker, voor dat ene huis waarvan het rolluik niet meer open kan…

 

 

Feesten, eten en drinken werd er gedaan in het Wijnpaleis. We haalden de natuur naar binnen op deze industriële locatie en goochelden met de zwaartekracht met trosjes witte ballonnen. Stephanie en Marc-Philip zorgden zelf voor een cadeautje voor elke gast: er was massaal m.a.s.s.a.a.l veel chocolade! Echt Belgisch snoepgoed voor mensen die van heinde en verre kwamen om dit topkoppel het ja-woord te zien geven. Heel veel liefde voor Stephanie en Marc-Philip!

 

Foto’s: Myra Fotografie

Jurk: Céline Lellouche

Haar: Sofie Hoedemaekers

Bruidsboeket en bloemenkroon: Takk by Charis

Locatie: Wijnpaleis Brussel

Planning en styling: Pom-Pon

No Comments

Post a Comment