Sarah + Tom

 

Sarah en Tom kozen voor een heerlijke herfsttrouw en in ruil kregen ze de mooiste herfstblaadjes als backdrop. Bij de voorbereidingen van hun trouw stelden ze enkele belangrijke prioriteiten. Ten eerste moest het een gezellige trouw worden zonder te veel formaliteiten en ongemakkelijke momenten. Ten tweede moest het feest ook duurzaam zijn en veel warmte uitstralen. Ten derde wilden ze ook niet hun volledige spaarboek verliezen aan het feest.

Als locatie kozen ze voor een schuur. Een geweldige locatie! Maar qua aankleding mocht het wel nog wat extra gebruiken. Bovendien diende de ceremonieruimte ook tijdig omgebouwd te worden tot dansruimte tijdens het diner. Geen kant-en-klaarfeest dus!

 

 

 

Onder het geluid van de regendruppels op het dak gaven Sarah en Tom elkaar het ja-woord. Geen grote backdrops maar een lichtjesgordijn vormde de achtergrond tijdens hun ceremonie.

Daarna werd de liefde gevierd aan tafel. Een uitgekiend lichtplan was er niet maar om de zaal meer warmte te geven, werden net boven de tafels lichtslingers gehangen. Geweven groenslingers zorgden voor extra gezelligheid en daarnaast werden de tafels aangekleed met Perzische tapijtjes en plantjes die later mee naar huis konden worden genomen door de gasten.

 

 

 

 

Verloren hoekjes werden aangekleed met de meubels van Kringverhuur. De dansvloer werd bedekt met Perzische tapijten en opgeleukt met witte lampionnen. Het werd een feestje om u tegen te zeggen… zonder te veel formaliteiten en ongemakkelijke momenten.

Het ga jullie goed Sarah en Tom! Heel veel dank voor het grenzeloze vertrouwen.

 

Foto’s: WeHaveHeart

Huur: Kringverhuur en Brabants

Locatie: Rommeshoef Essen

Coördinatie en decoratie: Pom-Pon

No Comments

Post a Comment