Leila + Seb

 

Iedereen weet dat bij de voorbereidingen van een huwelijk een flinke portie stress komt kijken. Niet iedereen weet dat de voorbereidingen van een huwelijk in België vanuit Tajikistan het stressniveau tot ongekende hoogtes brengt. Daarom deden Leila en Seb beroep op ons. Ze droomden van een relax huwelijk ten Zuiden van Brussel waar een groot deel van hun buitenlandse gasten ook kon blijven logeren. Ze hadden ook ideeën over een heel intieme ceremonie, een sprankelend feest en heel lekker en gezond eten. Als kers op de kaars, fantaseerden ze over een zonovergoten dag.

 

 

Na veel Skypecalls in het Engels, Frans en zowat elke klank en taal daartussenin, werden de concrete plannen duidelijker en duidelijker. Voor de locatie kozen we voor Les Bonneteries in Ellezelles, de catering zou verzorgd worden door Artisan Culinaire en het dessert door Elisa Bakt. De ceremonie zou helemaal achteraan in de tuin plaatsvinden met als backdrop een prachtige boom.

 

 

Het diner werd opgediend aan twee lange tafels onder de prachtige luifel met gekleurde lichtjes van Les Bonneteries.

 

 

Voor de braafste kindjes ter wereld – ja, echt waar – hadden we spelletjes, maskertjes en andere fijne dingen om te knutselen voorzien.

 

 

Terwijl de decoratie binnen een knipoog was naar hun vele reizen.

 

 

En de openingsdans was.. sprankelend!

 

 

Oja, en de zon? Het was een snikhete junidag op een warm feest voor dit hartelijke koppel! All the best Leila and Seb!

 

 

Foto’s – Aubrey Van Nieuwenhove Photography

Locatie – Les Bonneteries, Ellezelles

Catering – Artisan Culinaire

Dessert – Elisa Bakt

Planning + Styling – Pom-Pon

 

No Comments

Post a Comment