U kijkt uit naar een prachtig (trouw)feest, pensionering, babyborrel of al wat u vrolijk maakt waarvoor u vrienden en familie wil uitnodigen? Maar er komt natuurlijk heel wat kijken bij zo’n feest. Pom-Pon neemt met plezier de last uit uw handen van organisatie en coördinatie. We bieden perfect gepland en op maat gemaakt feestdesign. We kunnen u meehelpen plannen van a tot z, of specifieke opdrachten opnemen (het design, levering, infrastructuur of locaties zoeken). Klant is koning en zeker wanneer u aan het feestdis aanschuift!

Pom-Pon heeft een passie voor feesten! We bedenken, plannen en organiseren het feestontwerp van alles wat naar vieren ruikt. We staan voor vlot georganiseerde, warme en vooral unieke feesten. We stappen met veel plezier mee in jullie verhaal en ontwerpen een echt feest op maat. We hebben een boontje voor groen, creatieve details en unieke settings, van oldskool rituelen tot de hipste trends. Onze basis: een gepersonaliseerde aanpak, transparante communicatie en heel graag ook materialen die goed zijn voor onze planeet.

 

Met volgende zaken helpen we jullie graag een handje:

  • ontwerp en uitvoering feestdecoratie
  • planning van jullie feest
  • originele invalshoek voor jullie ceremonie
  • de zoektocht naar de fijnste partners voor jullie feest
  • de zoektocht naar een gepaste locatie

 

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak en laat u inspireren door onze ervaringen.

 

Nathalie Curinckx (°1987, Turnhout) is een gedreven kunsthistorica die woont en werkt in Brussel, een ware passie heeft voor feestplanning, een neus voor creatieve ontwerpen en oog voor detail en al wat feesten fijn en mooi maakt!